torsdag 28. oktober 2010

Dag 4

 Har etter 3 timer med bortdovnet rompe, en hostende dame framfor meg(med seteryggen max bakover) endelig kommet til Narvik:) Skal tilbringe helgen min her sammen med min kjære Sirianne :) Det blir bra! Godt å komme seg bort litt, og gjøre noe annet..


Haha, gammelt bilde.. Men et bilde sier mer enn tusen ord :D .. En ting er hvertfall sikkert, og det er at det er umulig å ikke bli glad i de to der :)


Så til utfordringen..
Liker ikke denne utfordringen.. Er liksom ikke interessant for andre å lese siden de ikke skjønner noe.. menmen..
10 ting du vil si til en person

1.
Du er en av de personene som betyr aller mest for meg i hele verden. Du er den jeg ikke kan forestille meg et liv uten, og jeg er så evig takknemlig for at du har tatt vare på meg siden jeg var bare noen dager gammel. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg elsker deg. Jeg blir tårevåt bare av å tenke på den dagen du må forlate meg.

2. Savner deg hele tiden. Ønsker ting kunne vært gjort annerledes enn det ble. Hadde jeg hatt sjansen hadde jeg helt klart gjort noen valg om igjen, og det håper jeg du forstår. Synes vi har klart oss bra, og håper for alt i verden ingenting kan ødelegge noe mer mellom oss. Jeg er så forferdelig glad i deg!

3. Beundrer deg for din utholdenhet og for ditt pågangsmot. Har mange ganger ønsket å være i dine sko. Være som deg, tenke som deg, oppleve verden som deg. Kan du ikke lære meg noen triks?

4. Elsker humoren og væremåten din:)

5. Håper du tilgir meg for alle de gangene jeg snakker før jeg tenker. Ingenting har noengang vært meningen. Du betyr så utrolig mye for meg. En av de viktigste rundt meg. Jeg er så glad i deg!!

6. Tusen takk for at du alltid er der for meg. Tusen takk for at døren alltid står åpen for meg. Jeg er så evig takknemlig for alt du har gjort for meg, og for at du har gitt meg en ny måte å se livet på. Du har gitt meg muligheter jeg ellers aldri ville hatt. Du betyr mye mer for meg enn du noen gang kan se for deg, kjære deg:*

7. Unnskyld for at jeg ikke alltid er like flink å se verden fra din side.

8. Av og til blir jeg så utrolig forbanna på deg! Kan du aldri tenke på andre enn deg selv?! Hvis ikke, la heller vær å si noe!

9. Jeg er så glad for at jeg traff deg. Du gir meg så mye glede :) Og du gjør meg så glad ved å bare være tilstede.

10. Istedet for å være så bitter over fortiden og hvordan ting ble gjort, burde du heller gi slipp og lær deg å leve i nuet. Lærer du deg ikke det snart tror jeg du kanskje du vil gå på samme smellen en gang til. 
Savner pusia mi veldig :* Lillevenn!

2 kommentarer:

  1. Pusi savne dæ åsså. <3
    Publisere bloggen din meire :-)

    SvarSlett
  2. Njææ... veit kje heilt:P

    SvarSlett