mandag 25. oktober 2010

En liten hobby

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er så fryktelig kreativ! Men jeg er veldig glad i å male:) Har malt så lenge jeg kan huske. I begynnelsen var det vel typisk barnemaling, der man prøvde av hele sitt hjerte å male fjell, hav, skog, hus osv. Kanskje ikke like vellykket hver gang, kan man vel si:p Men jeg fant fort ut at dette lå ikke for mine hender.

Jeg begynte heller å male litt annerledes. Istedet for å ha en tanke med hvordan det hele skulle se ut når jeg var ferdig, begynte jeg å male med farger. Det ble helt tilfeldig hvordan fargene la seg, men jeg likte det! Jeg syntes det var veldig morsomt at alle bildene ble så utrolig forskjellige. Noen hadde jeg flaks med, andre lite. En periode malte jeg en bakgrunnsfarge, og brukte deretter sugerør for å sprute maling utover bildet!
To bilder jeg har fått mye tilbakemeldinger på er disse:De henger forøvrig i mammas stue, og hun har fått mange komplimenter for dem. Noe jeg synes er veldig morsomt. Det er faktisk nesten de første bildene jeg lagde av fri fantasi. Tipper jeg var 12-13 da jeg malte disse.

Har i en periode hatt en pause med malingen, men er begynt som smått igjen. Har tenkt å lage de fleste julegavene mine selv i år. Fordi mange i familien min ønsker seg bilder fra meg:)
Har ikke så mange bilder av bildene mine på maskinen. Men ett par!

 Dette er et fint eksempel på bildene mine. Nå for tiden liker jeg det helt enkelt, ryddig og fint. Enkel bakgrunn, med motiv. I mange forskjellige nyanser!

Lite prosjekt. Har tenkt det skal bli en enkel blomster til slutt, med stilk og blad:)

2 kommentarer: