onsdag 3. november 2010

Dag 9

Først må jeg bare få uttrykke min glede. Jeg begynner nemlig i praksis i morgen, på sykehuset. Skal være ute i 6 uker. Gleder meg helt utrolig mye!!! Skal være der sammen med en helsesekretær, og følge dagene til en helsesekretær. Skal få innblikk i hva yrket egentlig går ut på, hva de gjør, hvordan de gjør det og kanskje prøve noe selv osv. Håper av hele mitt hjerte at jeg klarer å se lyset i enden av tunnellen om hva jeg skal gjøre til neste år. Blir endten vg3 helsesekretær her på Nesse, eller vg3 apotekteknikk i Tromsø. VELDIG vanskelig valg. Vil egentlig begge to like mye. Og hadde apotekteknikk vært nærmere tror jeg jeg hadde valgt det. Men vil liksom ikke flytte til Tromsø helt alene. Og uansett er jo ikke dette det jeg innerst inne vil. Jeg skal nemlig bli jordmor og/eller helsesøster. Dette er bare for å ha noe å falle tilbake på hvis noe skulle gå galt!:)

Såå over til nest siste dag på utfordringen:)

10 veier til å vinne hjertet ditt

Tja, veier til å vinne mitt hjerte. Vil egentlig tro det er veldig individuelt for hva jeg ser etter (eller, setter pris på blir vel et mer rettere ord) hos mennesker. Men her kommer hvertfall "kriteriene" mine.


1. Vis at du bryr deg om meg, og at du er glad i meg for den jeg er.
2. Vær ærlig med meg. Ingenting jeg skyr mer en uærlighet.
3. Du må kunne få meg til å le:) Veldig viktig!
4. Du må være til å stole på. Vis meg at jeg kan stole på deg.
5. Vil ikke du skal ta meg forgitt. Jeg må kunne føre en samtale med deg, kunne fortelle deg om både mine bekymringer og gleder. Du må kunne være særiøs. Like viktig som å få meg til å le:)

6. Hygiene. Rene klær, lukte godt, puss tenner og for all del dusj.
7. Bør ha evenen til å være spontan. Jeg liker å plutselig finne på ting. Overask meg! Ikke noe stort. Men små enkle hverdagsgleder.
8. Jeg må kunne slappe av sammen med deg. Føle meg trygg med deg.
9. Kanskje aller viktigst. Jeg må kunne føle jeg kan være meg selv sammen med deg. Jeg må føle meg komfortabel sammen med deg.
10. Ikke vær redd for å gi meg skryt og komplimenter.

Åj, dette var mye vanskeligere enn jeg trodde! I'm out. Godnatt:)

1 kommentar: