mandag 1. november 2010

Dag 7

10 viktige personer
Litt ubehagelig å måtte skrive ned kun 10 viktige personer. Er så redd noen skal føle seg oversett. Men jeg håper at ingen tar seg nær av navnene jeg lister opp. Alle vennene og familien min betyr utrolig mye for meg. Og jeg er veldig glad i alle sammen. Nye som gamle. De er alle spesielle på hver sin måte, og betyr noe helt spesielt for meg, alle sammen, på hver sin spesielle måte:) De er alle unike og enestående.

Så, her kommer "listen" min. Understreker en gang til, listen er ikke favorisert. Alle jeg er glad i, og som betyr noe for meg burde stått her, for det fortjener de. Men regner med alle vet hvem de er:) Det er helt tilfeldig hvilket navn som står hvor:)

1. Pappa og mamma! Tror jeg har vært den heldigste da foreldrene ble delt ut:) Setter så umåtelig stor pris på alt de har gjort, og gjør for meg:*2. Bestemor. Ingen over, ingen ved siden av. Jeg elsker bestemoren min!
3. Sirianne. Bare fordi du er deg selv, du er ærlig, og du gjør noe helt spesielt med meg. Så lik, men samtidig litt ulik. Liker at vi kan fullføre setningene til hverandre. Verdsetter vennskapet vårt utrolig høyt.
4. Nils. Fordi du er så god. Du kan få meg så forbanna at jeg føler det koker ut av ørene på meg. Men du klarer på en eller annen merkelig måte og få meg til å smile med en gang uansett. Du lar meg være sint, rope og si det jeg mener, du bare er stille. Men med en gang jeg er ferdig er du der, og holder rundt meg.  Hadde aldri trodd jeg skulle finne noen som deg. At jeg er samboeren din, gjør meg glad. Med deg føler jeg meg trygg og verdsatt. Jeg er heldig!


5. Sofie. Fordi du er en av mine første venner. Jeg trives så godt sammen med deg. Og du er så god. Du får meg til å smile. Du er der for meg når jeg trenger noen. Og det er så koselig og gøy å være med deg. Spesielt å ha samme venn fra 3-4 års alderen til man blir voksen. Håper vi alltid opprettholder kontakten:)6. Onkler og tanter. Tar de under ett, fordi de er så få av di. Og de betyr utrolig mye for meg alle. De har alltid tid til meg. De har alltid en løysning på ting jeg spørr om. Og de får meg alltid i godt humør!

Meg og øyøy for et par dager siden;)


7. Katarina Mariell. Gudmorjenta mi. Fordi jeg er ufattelig stolt over å ha fått den æren av å være gudmor til henne. Og jeg er veldig glad i henne.8. Fridamus. Fordi jeg føler du dukket opp da jeg virkelig trengte det. Har kjent deg i 1 1/2 år, men likevel føles det som om at jeg alltid har kjent deg. Vi er så lik på mange måter. Du får meg alltid til å le. Du er så utrolig rar og sier så utrolig mye morsomt. Liker å være sammen med deg.


9. Sandra. Fordi jeg bare er så utrolig glad i deg. Du betyr antagelig mye mer enn du tror. Jeg savner tiden på ungdomsskolen umåtelig mye. Da det var bare meg, deg, Sirianne og Thai. Åh, minner som sitter spikret fast i hjerteveggen min.

Veldig gammelt bilde da men:)
10. Bente. Fordi alt du har gjort for meg klarer jeg ikke sette ord på hvor mye det betyr. Du har alltid en åpen dør. Du er en av få jeg virkelig har åpnet meg for. Du var der for meg da jeg trengte noen når andre var opptatt. Du så meg, og gjorde ting mye bedre for meg. Uten deg og din fantastiske familie vet jeg ikke hvor jeg hadde stått idag. Du betyr utrolig mye for meg, uansett om vi ikke har den kontakten som en gang var. Glad i deg!!

2 kommentarer: